kind

Peuteropvang

Pippi's kinderopvang biedt, voor peuters van 2/2,5 tot 4 jaar, ochtendopvang op onze peutergroep aan. Tijdens de peuteropvang leert uw peuter op spelenderwijs in een gezellige en stimulerende sfeer. De pedagogisch medewerkers bieden ontwikkelingsgerichte activiteiten aan en spelen in op de interesses van de peuters. Er zijn op onze locatie bijvoorbeeld grote speelkussens aanwezig waarop de peuters kunnen klimmen en er is een voelbak met verschillende sensomotorische materialen. Ook wordt er o.a. vaak geknutseld, gekleurd, spelletjes gedaan en wordt er vooral veel buiten gespeeld. Op deze manier worden al de ontwikkelingsgebieden van uw kind gestimuleerd.

Gezond beleid
Tussen de middag bieden wij de kinderen brood aan. Dit zit bij de prijs inbegrepen. De kinderen hebben alleen keuze uit gezond broodbeleg. Denk aan kaas, kipfilet, pindakaas, zuivelspread, smeerkaas. 's Ochtends krijgen de kinderen verschillende soorten fruit met de keuze uit thee en water, water of thee met melk.

Regels met betrekking tot de peuteropvang:

  • Voor kinderen vanaf 2/2,5 tot 4 jaar
  • dinsdag- en donderdagochtend
  • brengtijden tussen 8.30-9.00 uur en ophalen tussen 12.30-13.00 uur, met mogelijkheid tot ophalen tot 14.00 uur
  • inclusief fruit, drinken, luiers en brood
  • niet geopend tijdens schoolvakanties en studiedagen
  • afname keuze tussen 40 en 52 weken
  • tarieven zijn vergelijkbaar met huidige kinderopvangtarieven. Neem telefonisch contact op met hoofdkantoor: 0251-831273 voor de actuele tarieven.
  • minimaal afname 2 ochtenden per week voor groepsstabiliteit. 
 

Inschrijven
Bent u geheel nieuw binnen onze organisatie en heeft u nog geen kinderen die opvang bij ons afnemen dan kunt u dit formulier invullen.

Ga naar het inschrijfformulier

Wanneer u al een kind bij ons op de opvang heeft of u wilt een tweede kind inschrijven, kunt u dit doen via het ouderportaal. Dit doet u door in te loggen in het ouderportaal en vervolgens bij familie via de groene knop te kiezen voor broertje/zusje inschrijven. U hoeft dan alleen de gegevens van uw tweede, derde etc. kind in te voeren.

Voor vragen hierover kunt u terecht bij de coördinator van het kinderdagverblijf en peuteropvang:

0251-831273 of [email protected]